سئو

سئو

سئو

سئو

نیاز اساسی هر رستوران


نیاز اساسی هر رستوران


واژه ای فرانسوی است که به معنای حمام آب می باشد. بن ماری وسیله ای است که با استفاده از این وسیله انواع اقسام تست های سرم شناسی و انواع آزمایش های دارویی انجام می شود. به طور معمول بعضی از این دستگاه ها از آب یا روغن استفاده می شود. این دستگاه ها در محدوده و رِنج دمایی خاصی فعالیت خود را انجام می دهند. این گستره دمایی در دمای معمول اتاق شصت درجه ی سانتی گراد می باشد. این دستگاه ها در برخی دماها که بالای صددرجه هستند، به پوششی با ویژگی های خاص نیازمند است. این دستگاه ها در ظرفیتی حدود بیست تا سی لیتر ساخته می شوند. ساختار بن ماری تشکیل شده از: یک کنترل الکتریکی، صفحه نمایش، در و یا پوشش و یک مخزن. همچنین در این دستگاه ها اجزایی متفاوت از نمونه های ذکر شده می تواند وجود داشته باشد، از جمله دماسنج و همزن‌. این اجزا برای ثابت نگه داشتن دما در این دستگاه به کار برده می شوند. از اجزای دیگری که این نوع دستگاه ها دارا می باشند می توان به کنترل کننده های بن ماری اشاره کرد. این نوع دستگاه ها به طور معمول دارای کنترل کننده هایی بسیار ابتدایی و ساده می باشند. این در حالی است که برخی سازندگان این کنترل کننده ها را از روش تجهیزکردن آن ها به میکرو پروسسور ها عرضه می کنند. عملکرد آنها نیز با توجه به نوع دستگاهی که ارائه شده تغییر می‌کند. یک مورد کنترل کننده شامل موارد زیر می باشد: کلید روشن و خاموش، دو کلید برای تنظیم دمای دستگاه، یک صفحه نمایش، یک عدد چراغ راهنما، چراغ های تشخیص واحد دما، همچنین کلید فهرست انتخاب پارامترهای عملیاتی مانند: دما، آلارم هشدار دهنده دما، واحد دما برحسب سانتی گراد یا فارنهایت. نکته ای که حائز اهمیت است آن است که حتما قبل از استفاده از پره دستگاه، آن را تمیز کنید و حتما بررسی کنید که لوازم جانبی آن به خوبی راه اندازی شده باشند. برای مثال باید هنگامی که از آب برای بالابردن دمای مایع استفاده می شود، دستگاه تمیز باشد. کلید اصلی آن را در موقعیت‌ اش روشن بگذاریم. باید عملکرد های دما را با استفاده از انواع کلید های تنظیم دما از طریق فهرست دما انتخاب کنیم. باید کلید قطع دمای بن ماری هایی که دارای این کلید هستند، را انتخاب کرد. این کلید همانند یک کنترل کننده امنیتی کار می کنند، بدین صورت که هنگامی که مایع به دمای مطلوبی رسیده باشد، از ورود جریان برق به دستگاه جلوگیری می کند. این گزینه در فهرست بندی دستگاه می باشد که از طریق کلید کنترل پارامتر ها کنترل و تنظیم می شود. این دستگاه ویژگی هایی دارد که باید آن را از مواد خاصی دور نگه داشت؛ موادی از قبیل سفید کننده ها، انواع مایع های با محتوی کار بالا، هر نوع اسید غلیظ، هر نوع نمک غلیظ، آب یونیزه شده که سوخت می‌شوند و یا خورده می شوند و یا تغییر شکل پیدا کند، محلول های نمک رقیق مثل سدیم کلراید، کلسیم کلراید و یا ترکیب های کروم.

پخت نان در منزل

پخت نان در منزل


یکی از بهترین و مقرون به صرفه ترین تنورها برای استفاده در منازل،تنورهای گازی میباشد. تنورگازی از لوازم موردنیاز هرخانه ای است که با آن میتوانیدانواع نان، کیک،کباب کردن گوشت ،سرخ کردن گوشت ، پختن انواع غذا را انجام دهید. یکی از نکاتی که هنگام خرید تنور گازی باید به آن توجه کنید، جنس تنور گازی و از همه مهمتر نوع ساخت استاندارد آن میباشد.

تنورگازی در اکثر شهرهای ایران برای فروش وجود دارد و کمتر شهری یافت میشود که این کالای مورد نیاز در آن یافت نشود.اما خبر خوب این است که شما میتوانید از هر کجای ایران عزیزمان تنور گازی مورد نظرتان را سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید و سپس مبلغ آن را پرداخت کنید.

کاربرد تنور گازی:

برای پخت سریع و آسان انواع غذا ، نان ، شیرینی ، کیک ،کباب ، مرغ ، ماهی ، گوشت کارایی بسیار بالایی دارد.

طریقه نصب تنور گازی خانگی:

ابتدا با رعایت نکات ایمنی ، دستگاه را به گاز خانگی یا کپسول گاز وصل نمایید و نکته ای که باید مدنظر قرار داد این است که برای استفاده از کپسول فقط از رگلاتورهای معمولی استفاده نمایید.

اندازه مناسب تنورها:

اندازه و ابعاد این تنورها در 4 اندازه ی متفاوت هستند.

1)کوچک(آپارتمانی)43×43 ، 2)متوسط45×48 ، 3)بزرگ 50×55 ، 4)خیلی بزرگ 60×65

بنا به فضایی که شما برای تنور در نظر میگیرید میتوانید اندازه ی تنور خود را انتخاب کنید مثلا اگر منزل شما آپارتمانی باشد نوع کوچک آن مناسب است و برای منازل تا زیر بنا 100 متر مدل معمولی آن و برای خانه های ویلایی تا 150 متر مدل بزرگ و در صورت نیاز به تنور بزرگتر برای فضای کاملا باز تنور خیلی بزرگ استفاده میشود.

طریقه ی استفاده از تنورها:

طریقه ی استفاده از این تنورها آسان است که هر تنور دارای 2 شعله میباشد که یکی در کف تنور و دیگری در زیر سقف تنور قرار میگیرد که توسط این دو شعله از بالا و پایین داغ میشود و شما خمیر نان یا هرچیزی را که قصد پختن آن را دارید میتوانید روی صفحه ی چدنی تنور بگذارید تا در عرض چند دقیقه پخته شود.یک شعله پخش کن هم وسط شعله پایین قرار داده میشود تا حرارت به طور یکنواخت تمام سطح صفحه ی چدن را گرم کند. در پشت همه ی تنورها جای لوله ی دودکش تعبیه شده تا اگر در فضای بسته استفاده میشود. برای خرید تنور خانگی باید به این نکته نیز توجه کرد که جنس ان حتما از جنس معقولی باشد.  لوله دودکش به بیرون هدایت شود. با توجه به استفاده ی تنورها هم با گاز- و هم با گاز کپسولی کار میکند و درصورت نیاز میتوان آن را تعویض و تبدیل نمود.  این تنورها دوجداره بوده و بین دوجدار فلز -شیشه قرار دارد که مقداری از انتقال حرارت به جدار بیرونی جلوگیری میکند.

مجموعة متنوعة من خلاطات العجین

مجموعة متنوعة من خلاطات العجین


من أجل الحصول على عجین موحد ومناسب فی جمیع أنواع مطاعم البیتزا والمخابز والحلویات والخبز الفاخر ، یجب أن یکون لدى المرء أداة تمزجها تمامًا ، ما یسمى بالعجن ، بحیث یمکن أخیرًا أن تکون هذه العجینة متکاملة تمامًا و یخلق ملمسًا جیدًا. فی الماضی ، کانت هذه العملیة تُجرى تقلیدیا براحة الید ، وکان لهذه الطریقة عیوب مهمة. أحد هذه العوائق هو أنهم قضوا الکثیر من الطاقة والوقت فی القیام بذلک. شیء آخر یجب ملاحظته حول هذه الممارسة القدیمة هو أن مبادئ وقواعد النظافة فی هذا المجال قد لا یتم تنفیذها بالکامل. من أجل خلط وخلط الماء والدقیق بشکل صحیح ونتیجة لإنتاج العجین ، تم اختراع جهاز یسمى خلاط العجین والذی أخذ على عاتقه هذه المهمة واستمرارًا لوظیفته ، فهو یخلط الدقیق والماء مع بعضهما البعض لتشکیل عجینة متجانسة. هناک أنواع عدیدة من ماکینات العجن وأشهرها العجن الذی یستخدم فی المخابز. یحتوی خلاط العجین هذا على وعاء معدنی ومکنسة للخلط وما یسمى بتقلیب العجین. نوع آخر من خلاطات العجین یسمى الخلاط الحلزونی: فی هذا النوع من خلاطات العجین ، یظهر قضیب حلزونی مسئول عن تقلیب العجین. فی خلاط العجین العادی ، لا یتحرک القدر المعدنی فی الماکینة ویعزى دورانه إلى قوة الدوران والدوران التی یتم تطبیقها بواسطة أشعل النار على عجینة الوعاء. هذا هو الحال إذا کان کل من الوعاء المعدنی وقضیب الخلط فی الخلاط الحلزونی یتحرکان فی حرکة دائریة.خلاط العجین البسیط له سعات مختلفة فی النطاق من 5 إلى 240 کجم. عینة خلاط العجین هذه لدیها سعر أقل من العینات والنماذج الأخرى لخلاط العجین هذا. بینما یتوفر الخلاط الحلزونی بشکل عام بجمیع الأحجام بما فی ذلک 35 و 45 و 65 لترًا. عند شراء خلاط العجین یجب الانتباه للنقاط التالیة: 1) أنواع خلاطات العجین التی یصل وزنها المنخفض إلى حوالی 40 کیلو جرام بمحرک إیرانی ولکن هذه الماکینات یتم إنتاجها وتصنیعها بأوزان أعلى بمحرک أجنبی. .2) ماکینة عجن 5-8 کجم متوفرة فی السوق فی شکلین: محرک داخلی ومحرک خارجی. 3) خلاط العجین عبارة عن جهاز له سعات مختلفة منها 5-8-15-40-60-80-120-180 کجم. نتیجة لذلک ، یتعین علینا شرائه مع الأخذ فی الاعتبار الحجم الذی نحتاجه. 4) النقطة الأخیرة هی أن سعة هذه الآلة تقاس بناءً على العجین ولیس على الدقیق الذی نستهلکه. هذا یعنی أنه یجب استخدام حصتین من الدقیق وجزء واحد من الماء فی صنع العجین. لذلک ، یتم تسویق السعة بناءً على وزن المنتج أو العجین المطلوب.

تطبیق خلاطات العجین

تطبیق خلاطات العجین


فی الواقع ، یمکن القول أن خلاط العجین هو أثقل عمل مخبز.فی الماضی ، کان العجین یُعجن بالید ویُحضّرلکن الیوم ، فی المدن الکبرى ، یستخدمون الخلاطات لعجن العجین.الغرض من استخدام هذه الآلة هو دهن العجین وتحضیره فی وقت قصیر.تعتمد طریقة عمل هذه الأجهزة على النوعبعضها یدور وبعضها ثابت ومصنوع من ذراع أو ذراعین حلزونیین.یفضل خلط المواد الخام من مسافة بطیئة لاستخدام العجین من مسافة سریعة.یتم عمل حجم الخلاط وقوته وسعته ونوعه وفقًا لنوع الخبز واحتیاجات الوحدة ، على سبیل المثال ، لإعداد الخبز الکبیر من الخلاط الدائری السریع وللخبز الصغیر من الخلاطات العادیة.بسبب خلیط تصلب المواد الخام الصلبة والماء ، أثناء العملیة ، تنتفخ مکونات الدقیق وتذوب بشکل موحد. یجب تحضیر السوائل المستخدمة فی العجین ومساعداته من الملح والخمیرة ویجب أن تکون متجانسة تمامًا ویجب ألا یتم التعرف على الدقیق فی شکل حبوب.لا تمزق بسهولة عند عجن العجین.

عجن العجین =

مع هذه العملیة ، یتم خلط المواد الخام وتحویلها إلى عجینة.بالطبع ، یُصنع العجین عندما لا یتم خلط الماء والدقیق بنسب تتشکل.العملیة التی تستمر عند خلط العجین (أی منتفخة) أثناء عجن اللسان تتسبب فی تکوین العجین.یُطلق على الوقت الذی تستغرقه العجین لصنع أفضل أشکاله وقت العجن الأمثل.یؤدی العجن المفرط للعجین إلى إطلاق بعض ماء العجین وتصبح العجین زلقة وزلقة ، وخلال هذه العملیة ، تحتاج الطاقة اللازمة لمعالجة العجین لإعادة التکوین إلى مزید من الراحة لتجفیف السطح.

العوامل التی تؤثر على جودارد أثناء العجن عوامل مثل جودة الدقیق ، الصلابة ، العجین ، حرارة العجین ، سرعة الخلاط ، کمیة العجین واستهلاک الخمیرة.تعال وانتشر بالتساوی فی العجین والماء. انتهى وقت خلط العجین

1.لم تعد مکونات الدقیق فی شکلها الأصلی 2. لا ترى الماء بشکل منخفض أو کثیف فی العجین

3. یجب أن یکون السطح متجانسًا ویجب ألا یکون الدقیق مرئیًا ویمکن التعرف علیه على شکل حبیبات

پخت یک نان سنتی با کیفیت

پخت یک نان سنتی با کیفیت


تنورهای خانگی از زمان های دیرین تا امروز یکی از اجزای مهم خانه های هر فرد ایرانی است. تنورهای خانگی کاربردهای زیادی دارند اما امروزه مردم کمتر از این وسیله ی مهم و سالم استفاده می کنند.

تاریخچه ی تنورهای خانگی:

حدود 10 الی 15 سال پیش در شهرهای شمالی کشور مانند گنبد کاووس جهت پخت انواع نان و غذا تنورهای خانگی در کارگاه ها تولید میشد ، پس از استقبال مردم این شهرها و نیاز بقیه ی مردم در ایران ، ساخت انبوه تنورگازی در سراسر ایران گسترش یافت . تنورخانگی وسیله ای است برای پخت نان سنتی و کیک کلوچه در منزل که اکثر مردم شمالی در منازل خود از این تنورگازی استفاده میکنند و جزء وسایل ضروری هر منزل به شمار میرود. چرا که با استفاده از این تنور خانگی  که از لحاظ امنیت بسیار مناسب میباشد میتوانید انواع کیک و شیرینی و غذاهای کباب پز را به راحتی و با کیفیت عالی پخت نمایید.

انواع تنورهای خانگی:

1)تنورهای سنتی ، 2)تنورگازی ، 3)تنور برقی رومیزی

تنورهای سنتی:

در زمان های گذشته نان به صورت سنتی طبخ میشده است . یکی از ابزاری .که در پخت نان استفاده میشده است ، تنورهای سفالی بود. در گذشته از تنور سفالی برای پخت نان سنتی استفاده میشده است. این تنورهای سنتی ، با وجود روی کار آمدن نانوایی های صنعتی هنوز هم در شهرها و روستاها، تنور سفالی مورد استفاده قرار میگیرد . امروزه تنها در برخی از شهرها هستند که هنوز تنورهای خانگی سنتی دارند. آنطور که میدانید اغلب تنورها با هیزم و تکه های چوب به مصرف کننده های خود خدمت میکرد. در زمانهای گذشته اغلب مردم حتی غذاهای خود را هم داخل این تنورها می پختند. اما امروزه به دلیل زندگی های شهری اکثر مردم به فرها و تنورهای خانگی روی آوردند.

البته قابل ذکر است که این تنورهای گازی هم دست کم از تنورهای سنتی ندارند و همان کارایی را دارند ، هم سالم هستند و هم ارزان تر و مقرون به صرفه تر از فرگازها هستند.

نان سنگک یکی از نان هایی است که در تنورهای سنتی پخته میشود و طعم و مزه ی لذیذی دارد اما امروزه هم نان را به صورت ماشینی هم پخت میکنند.

مدل های تنورها:

1)تنورخانگی، 2)تنورخانگی نیمه استیل، 3)تنور خانگی با بدنه ی گالوانیزه ، 4) تنورهای خانگی رنگی که این تنورها در 4مدل استیل ، نیمه استیل ، رنگی و گالوانیزه ساخته میشوند که طرز کار همه ی آنها یکسان میباشد و فقط از لحاظ جنس ورق باهم متفاوت میباشند که مدل های استیل از نظر استحکام و دوام نسبت به مدل های دیگر استحکام و طول عمر بیشتری دارند .