سئو

سئو

سئو

سئو

کاربرد نبشی در صنعت به چه صورتی است؟

کاربرد نبشی در صنعت به چه صورتی است؟ 


شخصی به نام هنری بسمر در سال های ۱۹۵۰ تا ۱۸۵۵ میلادی، شروع به کار بر روی مسئله تولید کم هزینه فولاد برای صنایع نظامی کرد در نهایت موفق شد تا روش خود را تحت عنوان "تولید آهن بدون سوخت" ثبت کند.

در این روش با دمیدن هوا از میان چدن مذاب و استفاده از اکسیژن موجود برای سوزاندن ناخالصی ها، فولاد تولید می‌شد.

تا قبل از تولید فولاد بسیاری از صنایع همچنین صنعت ساختمان سازی محدود بود و بیشتر مصالح سنتی برای ساخت و ساز به کار می رفت.

از همین رو پس از پایان جنگ، توجه طراحان و مهندسان ساختمانی به فولاد جلب شد و شروع به استفاده فولاد برای ساخت پروژه‌های ساختمانی کردند.

با گذشت زمان طراحان مقاطع مورد نظر خود را به صورت مفهومی پیشنهاد می‌دادند، که این امر منجر به تولید پروفیل با مقاطع متنوع شد.

مقطع هایی همچون؛ میلگرد، تیرآهن های بال پهن و معمولی، ناودانی، قوطی، پروفیل های آهنی و نبشی علاوه بر کاربرد های ساختمانی که دارا بودند، در صنایع تولیدی هم نیز استفاده می‌شدند.

به مرور زمان نبشی به علت سهولت در روند تولید قاب یا فریم ها و کاربردهای گوناگونی که دارا بود، جایگاه بسیار ویژه ای در صنعت ساخت و ساز پیدا کرد.


نبشی یکی از مهمترین مصالح و پروفیل های ساختمانی می‌باشد.

به پروفیل که سطح مقطع آن به صورت دو ضلع عمود بر هم باشد نبشی میگویند.

اصطلاح نبشی گرفته شده از واژه نبش می‌باشد؛ که به معنای کنج و پیچ می‌باشد. نبشی از نظر ظاهری نشان دهنده ی یک پیچ می‌باشد.

در زبان لاتین این محصول Angle (به معنای زاویه) نام گذاری شده است.


نبشی‌ها از چه موادی ساخته می‌شوند؟

- پلاستیک

- فولاد و یا آهن

- آلومینیوم

- استیل

- پی‌ وی‌ سی

- چوب

- پلی اتیلین


از نبشی ها به صورت مرکب و یا تنها در پروژه های ساختمانی، عمرانی و صنعتی استفاده می شود.

کاربرد نبشی:

- جهت متصل نمودن پل به ستون

- اتصال تیرآهن ها به بیم های باربر

- اتصال ستون به صفحات در فونداسیون

- ساخت ستون و خرپا

- جهت اتصالات ساده در سازه

- استفاده در چارچوب های درب و پنجره

- مهار دیوارهای سفالی و بتن آرمه

- ساخت قفسه های آهنی

- ساخت پایه برای تجهیزات ترافیکی

- ساخت ساپورت لوله در نیروگاه ها، پتروشیمی ها و خطوط لوله

- ساپورت برای سینی‌های برق


به طور کلی نبشی دارای کاربردهای گسترده ای در سازه های فلزی می باشد با توجه به طرحی که توسط مهندسین ارائه می‌شود؛ نبشی ها را به صورت شاخه و یا خرد شده که به آن نبشی لقمه هم می گویند به کار میبرند.


نبشی ها از لحاظ نوع ظاهری به دو نوع؛ نبشی بال مساوی و نبشی بال نامساوی تقسیم می‌شوند.

نبشی بال مساوی

پروفیل هایی که دو بال قائم آنها یکسان باشد و در کنار حرف L، یک عدد درج شده باشد پروفیل بال مساوی می گویند.

بطور مثال ؛ L400 ،

حرف L نشان دهنده پروفیل با بال مساوی و ۴۰۰ نشان دهنده سایز پروفیل می‌باشد.

نبشی بال نامساوی

به پروفیل‌هایی که هر کدام از بالهای آن اندازه‌ای متفاوت داشته باشد، پروفیل بال نامساوی میگویند.

از پروفیل های نامساوی زمانی استفاده می شود که استفاده از پروفیل با بال مساوی وجود نداشته باشد.

در این نوع پروفیل ها در کنار حرف L ، دو عدد درج می شود که هر کدام نشان دهنده اندازه بالهای پروفیل می باشد.



نبشی به دو صورت پرسی و فابریک تولید میشود.

پرسی

در نبشی‌های پرسی ماهیت اولیه مقاطع، از ورق فولادی می باشد. ورقی با طول ۶ متر را از وسط عرض خم کرده و به آن شکل می‌دهند. فرآیند تولید نبشی پرسی به صورت شکل دهی سرد با استفاده از قالب می باشد.

فابریک

این نوع نبشی ها در همان ابتدای فرایند تولید به صورت نبشی از خط تولید خارج می‌شوند.

فرآیند تولید نبشی فابریک به شکل نورد گرم می باشد و بعد از عبور از اسلوب های گداخته، از بین قالب های شکل دهنده به شکل نبشی تولید می شود.


جهت اطلاع از قیمت نبشی در تبریز به وبسایت ما مراجعه کرده و پس از مشاهده قیمت محصول مورد نظر خود، با شماره زیر تماس بگیرید؛ تا مشاورین ما در روند انتخاب محصول و ثبت سفارش شما را راهنمایی فرمایند.

کاربرد مفتول در صنعت به چه صورتی است؟

کاربرد مفتول در صنعت به چه صورتی است؟ 


مفتول فولادی یا مفتول آهنی دارای کاربرد های بسیاری در صنایع و ساخت ساختمان می باشد. این در حالی است که کارکرد های این نوشته مفتول ها در صنایع بیشتر از ساختمان سازی می باشند. جهت ساخت و تهیه مفتول، کارخانجات نورد، ابتدا شمش مد نظر را در کوره هایی گرم نموده تا نقطه ای که دمای شمش به حدود ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد برسد. پس از آن که شمش به دمای مورد نیاز رسید، به دستگاه های مورد انتقال داده می شود. شمش چندین بار از دستگاه های نورد عبور داده می شود و این موضوع تاثیر زیادی بر قطر مفتول خواهد گذاشت. پس از آن که مفتول به حد مطلوبی نورد شد، دستگاه های تولید کلاف آن را به کویل و یا توپی مفتول تبدیل می کنند. مرحله خنک کردن محصولات، از جمله مراحلی است که می بایست طی شود. روش این کار به گونه ای است که در اولین ایستگاه نورد، ۵۵ درجه سانتیگراد از دمای محصول کاسته می شود. این اتفاق در دومین ایستگاه، به میزان۹۲درجه و در آخرین ایستگاه همانند نخستین بار ۵۵ درجه جهت خنکاری محصولات انجام می شود. با احتساب این که مفتول در ایستگاه پایانی دارای حدود ۹۸۰ درجه سانتیگراد می باشد، چنانچه میزان کاهش دما بیشتر از ارقام ذکر شده باشد، مفتول پس از پایان مرحله تولید، بافتی ترد و شکننده به خود می گیرد. چنانچه در مراحل تولید و تهیه مفتول، پارگی هایی در سطح آن مشاهده شد، می تواند به علت ناخالصی های موجود در شمش باشد. این نوع ایراد می بایست در مرحله تصفیه فولاد رفع شود. پس از مرحله انجماد، این مشکل قابل پیگیری نمی باشد. فولاد کثیف اصطلاحی است  برای فولادی که در هنگام مذاب ریزی، دارای ناخالصی هایی باشد. هم چنین شمش به دست آمده از این مذاب، ترک هایی در سطح خود دارد که به صورت نظری هم قابل رویت هستند.

سیم مفتول در تبریز دارای انواع گوناگونی می باشد که می توان آن ها را به دو دسته فابریک و غیر فابریک تقسیم بندی نمود. سیم مفتول فابریک، حاصل کشش و نازک کردن میلگرد می باشد. در حالی که سیم مفتول غیر فابریک، از انواع تسمه های فلزی تهیه می شود. مفتول هایی نیز وجود دارند که بر اساس کاربرد و‌ جنس مفتول، تقسیم بندی می شوند که عبارت اند از:سیم مفتول گالوانیزه، سیم مفتول سیاه،سیم مفتول سفید(سیم گلخانه، سیم اسکوپ بندی، سیم توری فنس سیم خاردار و هم‌چنین سیم قپان) و سیم مفتول استیل.

افزایش قیمت هایی که در سطح داخلی و بین االمللی شاهد هستیم، تاثیر بسیار زیادی بر قیمت انواع سیم گذاشته است. سیم مفتول دارای سیم و کابل مشابهی می باشد که عایق پلیمر هستند. در نتیجه نوسانات هزینه مواد اولیه پلیمری از جمله پی وی سی، تغییرات گسترده ای در قیمت این محصول انجام شده است. جهت اطلاع از قیمت های انواع سیم های مفتول، می‌توانید از کمک کارشناسان این حوزه استفاده کنید. هزینه این سیم ها، در سایت ها و مراکز مختلف می تواند متفاوت باشد که پیشنهاد می کنیم پیش از خرید، مقایسه ای از نظر هزینه پرداختی، توسط شما صورت گیرد.



کاربرد ضایعات در صنعت به چه صورتی است؟

کاربرد ضایعات در صنعت به چه صورتی است؟ 


ضایعات یا قراضه های آهنی، امروزه به یکی از منابع تأمین مواد اولیه جهت ساخت و تهیه انواع محصولات آهنی و فولادی تبدیل شده اند. بازیافت این نوع مواد در بسیاری از کشور های جهان امری رایج می باشد و از جمله صنایع حیاتی محسوب می شود. نحوه تولید، انواع الیاژ های سازنده و کاربرد آن ها، ضایعات را به دسته های متفاوتی تقسیم بندی کرده است. این مسئله سبب ایجاد تفاوت هایی در روش های بازیافت و هم چنین قیمت ضایعات شده است. قراضه های فلزی از پسماند های مهم صنعت ساختمان سازی می باشند که خرید و فروش آن، از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. زمان و محل تولید این محصول، باعث شده تا اقسام و درجه بندی های مختلفی را از ضایعات شاهد باشیم. ساختار آهن به شکلی است که اگر یک سازه را پس از سال ها، تخریب کنیم، می توانیم از پسماند های باقی مانده آن مجددا استفاده نماییم. این مسئله به دلیل آن است که آهن در طی زمان،خواص فیزیکی و شیمیایی خود را حفظ می کند. قابل ذکر است که پسماند های آهنی، تنها از طریق تخریب سازه ها تشکیل نمی‌شوند. با گذشت زمان و قدیمی شدن لوازم خانه، لازم است تجهیزات جدیدتری را جایگزین کنیم. این مورد سبب شده تا مقداری از هزینه های نوسازی منازل با بازیافت جبران شود.

انواع قراضه ها، از نظر زمان تهیه و تولید به دو دسته تقسیم می شوند. قراضه داخلی و قراضه خارجی. قراضه داخلی در تمامی مراحل فولاد سازی از جمله ساخت شمش و دیگر محصولات فولادی استفاده می شود. این در حالی است که قراضه خارجی، خارج از مراحل تولید باقی می ماند. قراضه خارجی، خود به دو بخش قدیمی و جدید تقسیم می شود. انواع قراضه های صنعتی جدید، دارای کیفیت معینی می باشند و اغلب محصولات مرحله نورد و شامل انواع مفتول ها، صفحات زائد و برش های تهیه شده توسط واحد های صنعتی می باشند. کیفیت اولیه محصولات در این نوع ضایعات به طور کامل حفظ می شود. این در حالی است که قراضه های صنعتی قدیمی، شامل محصولات فولادی می باشند که عمر مفید کارکردی آن ها به پایان رسیده است. قراضه های خودرو،انواع اجزای ساختمانی،پل ها و انواع قراضه های وسایل خانگی جزو این دسته از ضایعات هستند.

ضایعات در بازار دارای انواع درجه بندی های متفاوتی هستند که هر شرکتی، تعریف خاصی را به کار می برد. به طور کلی، درجه بندی های رایج در بازار شامل موارد زیر می باشند. ضایعات روغنی،سوپر ویژه،ویژه،درجه یک،درجه دو، درجه سه،گالوانیزه،الیاژی و بار های ممنوعه.

از آنجایی که روزانه، هزینه ها در بازار آهن رو به رشد بوده است، خرید این محصولات برای خریداران می تواند در دردسر باشد. در این حالت، مشاوران با سابقه در این زمینه می توانند تجربه خود را در اختیارتان قرار دهند تا خرید بهتری را داشته باشید. ضایعات در تبریز، همواره دارای قیمتی معقول بوده که پیش از خرید حتما لازم است، نسبت به سایز و جنس کالای مد نظرمان، آگاهی و اطمینان کافی را به دست آوریم. مقایسه قیمت از دیگر شرکت ها نیز می تواند ما را در انتخاب بهترین گزینه خرید، یاری کند.

کاربرد تیراهن H در صنعت به چه صورتی است؟

کاربرد تیراهن H در صنعت به چه صورتی است؟ 


تیرآهن هاش یا بال پهن، از انواع مختلف و پرکاربرد.تیراهن می باشد. این نوع تیراهن دارای سطح مقطعی به شکل H است که علت نامگذاری آن نیز همین مسئله می باشد. بال های این نوع تیرآهن دارای طولی بیشتر از تیرآهن های معمولی می باشند که به همین علت به آن بال پهن گفته می شود. این نوع تیرآهن، دارای استحکام و مقاومت بالایی در برابر نیروهای برشی و گشتاور خمشی می باشد. همین ویژگی منحصر به فرد آن، باعث شده است تا از این تیراهن در ساختمان سازی و پروژه های صنعتی از جمله ساخت و تهیه اسکله و کشتی استفاده شود.

تیرآهن هاش در ساخت و تهیه پل ها، برج ها، انواع مجتمعات بزرگ و سوله ها به کار گرفته می شود. همین مورد باعث شد تا بتواند جایگاه ویژه ای در میان نمونه های مشابه خود در بازار پیدا کند. محبوبیت این قطعه فولادی و در نتیجه افزایش تقاضای استفاده از آن موجب شد تا هزینه آن بیشتر شود. در جنگ جهانی اول، از تیرآهن هاش به عنوان یک ماده مورد نیاز، استفاده می شد. این نوع تیراهن به دسته های گوناگونی تقسیم بندی می شود. تیراهن هاش سبک، تیرآهن هاش سنگین، تیرآهن هاش فوق سنگین از انواع این تیرآهن می باشند.

استفاده از این مقطع فولادی، دارای مزایا و معایب زیادی می باشد که در ادامه به برخی مزایای این قطعه می پردازیم. از تیرآهن هاش می توان به عنوان ستون و یا تکیه گاه استفاده کرد. دلیل این استفاده، بزرگتر بودن سطح مقطع و هم چنین برابر بودن پهنای بال با ارتفاع تیر می باشد. این نوع تیرآهن در برابر حرکات و رانش زمین و نیز نیرو های برشی و خمشی استحکام بالایی دارد. در نتیجه این ویژگی، انواع پروژه های ساختمانی و یا صنعتی در کوتاه ترین بازه زمانی ممکن انجام خواهد شد. با استفاده از تیرآهن هاش، ضریب خطا و میزان مصرف اهن کاهش می یابد. همین موضوع سبب می شود تا در هزینه های عملیاتی، به مقدار قابل توجهی صرفه جویی شود. این در حالی است که تیرآهن هاش در دماهای بسیار بالا، مقاومت کمتری را از خود نشان میدهد. همین مسئله باعث شده تا جهت حفظ استحکام و مقاومت سازه، هزینه جداگانه ای فارغ از هزینه تیرآهن هاش در نظر گرفته شود. جوش تیرآهن هاش در انواع سازه های فولادی، هزینه بالایی را شامل می شود. انواع کارخانه های متعددی در کشورمان، وجود دارند که در زمینه تولیدات تیرآهن هاش، فعالیت خوبی دارند. از برجسته ترین کارخانه های تولید این محصول می توان کارخانه ذوب تبریز، کارخانه فولاد البرز ایران، کارخانه فولاد غرب اسیا و کارخانه فولاد غرب را نام برد.

شما می توانید جهت اطلاع از قیمت های انواع مختلف تیرآهن هاش در تبریز، از کمک کارشناسان با تجربه این حوزه استفاده کنید. هزینه این تیراهن ها، در سایت ها و مراکز مختلف مرتبط می تواند متفاوت باشد که پیشنهاد می کنیم حتما پیش از خرید، مقایسه ای از نظر هزینه پرداختی، توسط شما صورت گیرد. این مسئله باعث شده تا اعتماد لازم را از مرکز فروش این محصول، به دست آورید و با اطمینان خاطر بیشتری اقدام به خرید نمایید.



کاربرد پروفیل در صنعت به چه صورتی است؟

 کاربرد پروفیل در صنعت به چه صورتی است؟ 


پروفیل ها دارای مقاطعی توخالی هستند که در جهت ساخت و ساز و استحکام ساختمان ها به کار برده می شود. پروفیل ها در اشکال مختلفی برای کارکرد های خاصی تهیه می شوند. از جمله انواع پروفیل ها می توان به پروفیل های ساختمانی، نورد گرم، نورد سرد، مرکب، صنعتی، کامپوزیتی و گالوانیزه اشاره نمود.

انواع پروفیل و قوطی دارای ظاهر ساده ای می باشد اما بخش وسیعی از هزینه های ساخت و تهیه سازه را در بر می گیرند. از این جهت، نوسانات هزینه پروفیل تاثیر مستقیمی بر بازار مسکن و خودروسازی خواهد گذاشت. جهت بررسی و بهینه سازی هزینه انجام پروژه های ساختمانی، گزینش پروفیل مناسب می تواند گام موثری در این زمینه باشد. از دیگر مصارف پروفیل می توان به ساخت نرده های فلزی، ساخت کرکره های مغازه ها، پوشش دهی سقف سوله ها، درب و پنجره و چهارچوب ها اشاره کرد. پروفیل از ورق تهیه می شود. در نتیجه هزینه پروفیل آهن تحت تاثیر قیمت ورق می باشد. پروفیل ها از نظر ابعاد و ظاهر، به دو گروه باز و بسته تقسیم بندی می شود. تیرآهن،تسمه،میلگرد،ناودانی و نبشی جزو پروفیل های باز محسوب می شوند و پروفیل های بسته شامل لوله و قوطی هستند.

پروفیل ها دارای معایبی نیز می باشند که محدودیت هایی را در استفاده از آن ها ایجاد کرده است. تولید انبوه پروفیل، نیازمند دستگاه های گران قیمتی و فناوری های ویژه ای می باشد. متاسفانه شرکت های محدودی در ایران قادر به انجام این کار هستند. پروفیل از نظر فراوانی در مقایسه با دیگر آهن آلات محدود تر می باشد که این نکته قطعا در عدم توانایی تولید و تهیه پروفیل به شکل انبوه تاثیر گذار می باشد. از دیگر معایب پروفیل ها، دشوار بودن اتصالات صلب انواع پروفیل ها و هزینه زیاد آن است. همین موضوع سبب شده تا این مسئله دارای هزینه بالایی باشد. شرکت هایی که دارای انواع تجهیزات فوق مدرن ConXL می باشند، قادرند تا خدمات اتصال را با هزینه کمتر و میزان دقت بیشتری انجام دهند.

از جمله مواردی که بر هزینه تمام شده انواع پروفیل تاثیر گذار است، می توان به موارد زیر اشاره کرد: متراژ مورد نیاز جهت کاربرد های متفاوت، ضخامت لازم جهت تهیه و ساخت انواع پروفیل ها و یا استحکام بخشی اسکلت های فلزی، نوع سطح مقطع پروفیل مدنظر، جنس آلیاژ به کار رفته از نظر استحکام در برابر خوردگی و زنگ زدگی و شرایط مختلف جوی. نوع فرایند ساخت پروفیل نیز بسیار در میزان قیمت آن می تواند تاثیر گذار باشد. چرا که نورد سرد و یا گرم بودن پروفیل، به دلیل آن که دارای تجهیزات مختلفی می باشند، روی هزینه پایانی موثر است.

از جمله نکاتی که در خرید پروفیل در تبریز می بایست به آن اشاره کرد آن است که بسته بندی پروفیل به شکل بندیل صورت می‌گیرد که وزن بندیل ها مابین یک الی دو تن برآورد شده است. پیش از خرید پروفیل، لازم است مقایسه هزینه ای در این خصوص انجام شود. البته که کارشناسان با تجربه در این زمینه می توانند کمک کننده باشد.