مراکزی در اصفهان هستند که فقط به توزیع گز و شیرینیجات می پردازند و فاقد امکانات تولیدی هستند، این دسته از فروشگاه ها برای تآمین اجناس خود، از تولیدات گز و شیرینی به صورت عمده و بدون واسطه خریداری می کنند؛ به این صورت که تعداد بالایی گز سفارش می دهند و با قیمت کمتری زیر سقف قیمت بازار خریداری می کنند، در برخی موارد بسته بندی ها را تغییر می دهند و با افزایش قیمت گز ها، آن را در بازار عرضه می کنند. اما شما هم می توانید تجربه ی خرید گز عمده را داشته باشید و بهترین گزها را بدون واسطه از تولیدات گز و شیرینی خریداری کنید.
شرایط خرید گز
معمولا شرایط خرید گز عمده ای به این صورت است که باید تعداد زیادی گز به صورت جعبه های خیلی بزرگ انتخاب کنید زیرا مسئولان کارگاه های تولید گز و شیرینی برای خرید فقط یک جعبه ی کوچک گز از طرف شما، موافقت نمی کنند به این دلیل که عقیده دارند اینگونه خرید و فروش برای آن ها به صرفه نیست و باید مقدار زیادی خریداری کنید تا به قیمت عمده برای شما حساب شود در نتیجه برای خرید سوغات به تعداد بالا برای شما سود آور است که به مراکز تولید و عرضه ی مستقیم گز و شیرینی مراجعه کنید.
همچنین اگر از شهر های دور به اصفهان سفر کرده اید، دیگر نیاز به رفت و آمد های مکرر برای خرید محصول نیست و به یکباره می توانید تعداد زیادی محصول را برای مدت طولانی خریداری کنید.
در کنار خرید حضوری، شرایط خرید اینترنتی به صورت عمده ای نیز فراهم شده است. در این شرایط می توانید در سایت مربوطه قیمت و کیفیت محصولات چند مرکز عمده فروشی را با هم مقایسه کنید و بهترین را برگزینید.
همچنین می توانید به نمایندگی و شعبات برند های معروف توزیع گز و شیرینی مراجعه کنید در این صورت کارگاه های تولید گز، شعباتی را در مرکز شهر تآسیس کرده اند که اکثر آن ها در میدان نقش جهان و حواشی خیابان های اطراف آن مستقر هستند و دسترسی به این فروشگاه ها بسیار آسان است.
خرید از شعبات برند های معروف در سراسر اصفهان نه تنها به صرفه است بلکه این اطمینان را به شما می دهد که برند های اصلی، نه برند های قلابی را خریداری کنید.
یکی از مهم ترین دلایلی که باعث می شود علاقه مندان به گز و شیرینی بی واسطه از تولیدات گز خرید کنند، استفاده از گز مرغوب و تازه می باشد. گرچه الزامی است که گز یک ماه پس از تولید به مصرف برسد ولی همچنان این اطمینان را برای شما حاصل می کند که از گز مرغوب و باکیفیتی خریداری و مصرف می کنید.
توصیه به خریداران گز
اگر در جایگاه فروشنده قرار دارید میدانید که مهم ترین مسئله درنظر گرفتن فروش کیفیت بالای محصول است و از آن مهم تر اعتماد مشتری به شما است و اگر مشتری بعد از اولین خرید، از محصول شما راضی باشد، در دفعات مکرر، به شما مراجعه می کند لزا فروش همیشگی شما به کیفیت و قیمت محصولات شما بستگی دارد.
یکی از انواع شیرینی های سنتی اصفهان، گز می باشد که در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد و در بازارهای جهانی نیز رقابت می کند. سالانه بسیاری از مردم ایران و توریست های خارجی به اصفهان سفر می کنند و گز را به عنوان سوغاتی خریداری می کنند. اگر به اصفهان سفر کرده اید و در زمینه ی خرید گز و سوغاتی به مشاوره نیاز دارید، در این مقاله با ما همراه باشید.
تهیه گز
در سراسر شهر اصفهان، شعبه ها و مراکز تولیدات گز بسیاری در حال فعالیت هستند ولی پیشنهاد می شود برای خرید بهترین گز به میدان نقش جهان، حاشیه ها و خیابان های اطراف آن مراجعه کنید. گز ها انواع زیادی دارند و شما را هنگام خرید سردرگم می کنند. اگر تا به حال طعم گز را امتحان نکرده اید و برای اولین بار می خواهید آن را تهیه و امتحان کنید به احتمال زیاد هنگام خرید سردرگم و گمراه می شوید زیرا در انواع شیرینی، گز ها دنیای وسیع تری دارند. گز ها دارای مغز های متفاوت و در صدهای متفاوتی هستند که متناسب با ذائقه ی شخصی شما و توان مالیتان می توانید آن را خریداری کنید. برای خرید گز مناسب باید بهتر آن را بشناسید لزا ابتدا مواد مورد استفاده در یک گز با کیفیت را به شما معرفی می کنیم:
مغز پسته یا بادام یا هر دو
بادکا یا گلوکز مایع
سفیده ی تخم مرغ
شکر
گلاب
آب
آرد
ویژگی های گز با کیفیت
هنگام خرید گز ابتدا از فروشنده بخواهید یک عدد گز به عنوان تست در اختیار شما بگذارد البته اکثر تولیدات گز در این مسئله پیش قدم هستند. در ادامه ویژگی های گز با کیفیت را به شما معرفی می کنیم.
ابتدا باید بدانید که الزاما گز یک ماه پس از تولید به مصرف می رسد زیرا باید به نرمی مطلوبی برسد و همچنین منسجم شود.
هنگامی که گز را تست می کنید باید توجه داشته باشید که نه زیاد نرم و نه سفت باشد بلکه از بافت و انعطاف مطلوبی برخوردار باشد.
یکی از مشخصه های شناخت گز با کیفیت طعم شیرین و خاص آن و کمی احساس طعم گلاب در آن است.
طعم گز بسیار مهم تر از مقدار مغزی است که در آن به کار رفته زیرا اگر بیشترین مغز در آن به کار رفته باشد اما گز از طعم لذیذی برخوردار نباشد پس معیار های یک گز مناسب و با کیفیت را ندارد.
گز ها دارای انواع مغز های پسته ای، بادامی، مخلوط هر دو، فندقی، گردویی می باشند که در دو نوع آردی و بدون آرد به فروش می رسند.
درصد مغزی که در گز به کار می رود و همچنین برند شناخته شده ی آن، تعیین کننده ی قیمت گز محسوب می شود. هرچه درصد مغز داخل گز بیشتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر می رود. اما همانطور که گفته شده اولین معیار تشخیص یک گز با کیفیت در هنگام خرید طعم بخصوص گز، جدایی از مغز داخل آن است.
و در آخر لازم به ذکر است در هنگام خرید توجه داشته باشید که درصد مغز داخل گز با درصد مغزی که روی بسته بندی درج شده و یا درصدی که فروشنده به شما می گوید، مطابقت داشته باشد.
گز یکی از پر طرفدارترین شیرینی های سنتی اصیل اصفهان محسوب می شود که اصالت آن به قرن های گذشته برمی گردد و به عنوان سوغات در بین مردم دیگر شهر های ایران بسیار پر طرفدار است همچنین سالانه بسیاری از مردم ایران و توریست ها هنگام سفر به اصفهان، از خرید آن غافل نمی شوند. بهترین گزهای اصفهان نه تنها در ایران، بلکه در بازار های جهانی نیز شناخته شده و رقابت می کنند. یکی از دلایلی که باعث شده گز در بین مردم طرفداران زیادی داشته باشد، ماندگاری و ارزش غذایی آن است. در میدان نقش جهان مراکز تولید گز بسیاری وجود دارد که برخی از آن ها به طور مستقیم این شیرینی را به دست مشتری میرسانند، همچنین میتوانید در در بازار های نقش جهان شاهد بر تولید گز در تولیدات این شیرینی باشید و همان موقع سفارش دهید. گز در اصفهان با برند های مختلفی به فروش می رسند اما بهترین گز اصفهان گزی است که ماندگاری بالایی داشته باشد و دارای درصد بالایی مغز پسته یا بادام باشد همچنین معیار قیمت گذاری برای گز متناسب با درصد مغزی است در آن به کار رفته. هرچقدر درصد مغز آن بیشتر باشد قیمت آن افزایش میابد. در این مقاله شما را با تعدادی از انواع بهترین گزها و ویژگی های گز با کیفیت آشنا می کنیم.
انواع گز های
گز ممتاز سفارشی
گز لقمه پسته ای
گز لقمه گردویی
گز لقمه بادامی
گز لقمه فندقی
گز بدون مغز
گز سکه ای
گز بدون قند
گز خرمایی
گر انگبینی
گز کادویی
گز مخلوط
گز آردی
ویژگی های گز باکیفیت
اگر گز بافت نرم و تازه ای نداشته باشد دائما به دندان ها میچسبد به همین جهت استفاده از مواد طبیعی و باکیفیت در پخت گز اهمیت بالایی دارد، همچنین استفاده از شیرینی طبیعی و انگبین، ارزش غذایی بالایی دارد.
مغز هایی که در گز به کار می روند بسیار مقوی و سفیده ی تخم مرغی که در آن دخیل است سرشار از پروتئین است که ارزش غذایی بالایی را تآمین می کند.
گز ها در انواع قندی و بدون قند در بازار رایج است و افرادی که مبتلا به دیابت هستند می توانند از گزهایی استفاده کنند که دارای قند طبیعی یا بدون قند هستند.
گز ها اصولا دارای بسته بندی های جعبه ای هستند که طرح های سنتی و خاتم کاری زیبایی دارند و به عنوان سوغات و هدیه بسیار مناسب هستند.
ضمن اینکه اغلب گز ها دارای فاکتور های بهداشتی نیستند بهتر است از برند های شناخته شده و معروف استفاده شود که دارای مجوز هستند.
چگونه بهترین گز را بشناسیم؟
در هنگام خرید گز باید به یکسری نکات دقت کنید که در ادامه به توضیح برخی از آن ها می پردازیم. یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید مقدار مغز پسته یا بادامی است که در گز به کار برده شده و باید درصد مغز داخل آن با قیمت گز مطابقت داشته باشد.
قبل از خرید حتما یک نمونه گز تست کنید تا از کیفیت آن مطمئن شوید.
استفاده از درصد مغز کم تر و درج درصد بیشتر مغز بر روی بسته بندی برای فریب مشتری.
استفاده ی بیش از حد آرد در گز های آردی برای پرحجم و سنگین کردن بسته ی گز و در نتیجه نرم شدن بیش از حد گز و کاهش کیفیت آن.
کپی از برند های بهترین گز ها که منجر به کم فروشی و بد نام کردن برند اصلی گز می شود.
اکثر گزهای اصیل اصفهان دارای سایت و صفحه های تجاری هستند و این امکان را برای شما فراهم می کنند که بتوانید از راه دور با انواع محصولاتشان آشنا شوید و از طریق عکس ها و مشخصات قیمتی که دارند بهترین گزینه را انتخاب کنید؛ همچنین می توانید در حین مشاهده محصولات از مشاورین مربوطه کمک حاصل فرمایید اما قبل از سفارش حتما از صحت داشتن برند اصلی اطمینان حاصل کنید.
فی الماضی ، فی إیران ، لصنع العجین من الطحین ، ولخبز أنواع مختلفة من الخبز ، اعتادوا ضربها یدویًا وعجنها أیضًا. کان لهذه الطریقة عیوب کثیرة ویمکن أن تلحق إصابات خطیرة بالشخص ، وهی مهمة صعبة للغایة ومملة وغیر صحیة أیضًا. کل هذه الأسباب دفعتهم إلى بناء آلة عجن ، أو ما یسمى بآلة العجن ، لمساعدتنا وتکون حلاً لجعل إحدى أصعب المهام فی الماضی أسهل. بعد صنع هذه الآلة ، تم الخلط أو العجن بکل بساطة وسهولة وبطریقة معقمة وصحیة تمامًا. تعرف هذه الآلة أیضًا بأسماء أخرى ، منها: خلاط العجین والعجن. تستخدم هذه الآلة على نطاق واسع فی مجموعة متنوعة من الوظائف المستخدمة على نطاق واسع ، مثل: المخبوزات والحلویات وما إلى ذلک. تعد هذه الآلة واحدة من الآلات الشائعة والاحتیاجات بین أنواع مختلفة من المعدات فی هذه الفئة من الوظائف لخلط العجین وعجنه فی مجموعة متنوعة من الخبز والکعک تستخدم على نطاق واسع. بالإضافة إلى هذه التطبیقات ، یمکن تحضیر هذا الجهاز کخلاط (خلاط) لتقلیب اللحوم. هذه الآلة مناسبة لمن یریدون خبز أنواع مختلفة من الکعک والخبز فی المنزل. هذا الجهاز مناسب أیضًا للأشخاص الذین یرغبون فی بدء عمل تجاری جدید فی الاعتبار. مثال على آلة عجن محلیة الصنع یمکن أن تبلغ سعتها حوالی 3 أو 5 کجم. یعد هذا الجهاز من بین مستلزمات صناعة المواد الغذائیة المختلفة وسعره المنخفض وأکثر اقتصادا من المعدات الأخرى. یحتوی خلاط العجین فی الایران الکوکبی على وعاء أسطوانی الشکل مثبت بقاع دائری. لها شوکة عمودیة تتدحرج بداخلها بحرکتین دائریتین ودائریة. یستخدم هذا النوع من الخلاطات فی الغالب فی صناعة الحلویات. خلاط العجین العادی والبسیط هو الاختلاف الرئیسی مع خلاطات العجین الأخرى ، حیث لا یوجد وعاء معدنی فی هذه الآلة ولا یوجد سوى مجرفة تعمل على العجین داخل الوعاء. الطاقة الإنتاجیة عالیة جدا وعادة ما یتم استخدام نوع 40 کجم من هذا الجهاز. یمکن ذکر الأنواع التالیة من العجن: العجان الصناعی ، العجان المنزلی ، العجن الخباز ، العجن الحلزونی ، نوعه العادی والبسیط ، وکذلک العجن الکوکبی. عادة ما یتم توفیر خدمة ما بعد البیع لهذا النوع من الأجهزة لیتم إصلاحه أو استبداله فی حالة حدوث مشکلة. هذه میزة أخرى لهذا الجهاز.
الغرض من استخدام هذه الآلة هو دهن العجین وتحضیره فی وقت قصیر.تعتمد طریقة عمل هذه الأجهزة على النوعبعضها یدور وبعضها ثابت ومصنوع من ذراع أو ذراعین حلزونیین.یفضل خلط المواد الخام من مسافة بطیئة لاستخدام العجین من مسافة سریعة.یتم عمل حجم الخلاط وقوته وسعته ونوعه وفقًا لنوع الخبز واحتیاجات الوحدة ، على سبیل المثال ، لإعداد الخبز الکبیر من الخلاط الدائری السریع وللخبز الصغیر من الخلاطات العادیة . بسبب خلیط تصلب المواد الخام الصلبة والماء ، أثناء العملیة ، تنتفخ مکونات الدقیق وتذوب بشکل موحد. یجب تحضیر السوائل المستخدمة فی العجین ومساعداته من الملح والخمیرة و یجب أن تکون متجانسة تمامًا ویجب ألا یتم التعرف على الدقیق فی شکل حبوب.لا تمزق بسهولة عند عجن العجین.
. یحتوی خلاط العجین هذا على وعاء معدنی ومکنسة للخلط وما یسمى بتقلیب العجین. نوع آخر من خلاطات العجین یسمى الخلاط الحلزونی: فی هذا النوع من خلاطات العجین ، یظهر قضیب حلزونی مسئول عن تقلیب العجین. فی خلاط العجین العادی ، لا یتحرک القدر المعدنی فی الماکینة ویعزى دورانه إلى قوة الدوران والدوران التی یتم تطبیقها بواسطة أشعل النار على عجینة الوعاء. هذا هو الحال إذا کان کل من الوعاء المعدنی وقضیب الخلط فی الخلاط الحلزونی یتحرکان فی حرکة دائریة.خلاط العجین البسیط له سعات مختلفة فی النطاق من 5 إلى 240 حجم. عینة خلاط العجین هذه لدیها سعر أقل من العینات والنماذج الأخرى لخلاط العجین .
تستخدم هذه الآلة على نطاق واسع فی مجموعة متنوعة من الوظائف المستخدمة على نطاق واسع ، مثل: المخبوزات والحلویات وما إلى ذلک. تعد هذه الآلة واحدة من الآلات الشائعة والاحتیاجات بین أنواع مختلفة من المعدات فی هذه الفئة من الوظائف لخلط العجین وعجنه فی مجموعة متنوعة من الخبز والکعک تستخدم على نطاق واسع. بالإضافة إلى هذه التطبیقات ، یمکن تحضیر هذا الجهاز کخلاط (خلاط) لتقلیب اللحوم. کما یمکن استخدامه فی تحضیر الزبدة من الکریمة وغیرها من الأطعمة ، ویحتوی هذا الجهاز على خزان یُسکب فیه العجین ویعجن لتحضیره للطبخ ، ومن ممیزات هذا الجهاز ما یلی: 1) عادة ما یکون هذا الجهاز مصنوعًا من الفولاذ أو الألمنیوم ، ویحتوی على قدر أو وعاء (من الصلب أو الألومنیوم) یستخدم لخلط الماء والدقیق والمواد الأخرى فی الجهاز. کما أن بها شوکة مصنوعة من الفولاذ أو الألومنیوم تستخدم لتقلیب وخلط العجین. 2) یتم إنتاج آلة الخلط هذه من مواد الصلب والألمنیوم لمختلف الاستخدامات والتطبیقات الصناعیة وشبه الصناعیة والمنزلیة ، والتی تتوفر بأحجام مختلفة مثل 5 إلى مائتین وأربعین کیلو جرام فی السوق. 3) میزة أخرى لهذا الجهاز هی استهلاک الطاقة لهذا الجهاز ، والذی یستخدم فی شکلین ، أحادی الطور وثلاث مراحل. بالطبع ، النوع أحادی الطور هو الأکثر استخدامًا. 4) تعد هذه الآلة أیضًا واحدة من أکثر ماکینات العجین شیوعًا والأکثر استخدامًا والتی یتم استخدامها فی مختلف الصناعات لمجموعة متنوعة من الوظائف مثل الحلویات والمخابز الکبیرة. الطاقة الإنتاجیة عالیة جدا وعادة ما یتم استخدام نوع 40 کجم من هذا الجهاز.
عند شراء خلاط العجین فی الایران یجب الانتباه للنقاط التالیة: 1) أنواع خلاطات العجین التی یصل وزنها المنخفض إلى حوالی 40 کیلو جرام بمحرک إیرانی ولکن هذه الماکینات یتم إنتاجها وتصنیعها بأوزان أعلى بمحرک أجنبی. .2) ماکینة عجن 5-8 کجم متوفرة فی السوق فی شکلین: محرک داخلی ومحرک خارجی.