سئو

سئو

سئو

سئو

مشخصات یک خمیر ساز با کیفیت

مشخصات یک خمیر ساز با کیفیت


امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ساخت تجهیزات نانوایی از جمله ساخت دستگاه های خمیر گیر، تولید نان و شیرینی را برای فعالان این حوزه آسان کرده است. با استفاده از دستگاه خمیر گیر نه تنها از دخالت دست و ورود میکروب ها به خمیر جلوگیری می شود بلکه سرعت خمیر گیری با این دستگاه افزایش می یابد. اما در گذشته تولید خمیر از آرد برای پخت نان به وسیله ی دست ها با صرف زمان زیاد بسیار دشوار بود و منجر به ورود آلودگی ها به داخل خمیر می شد. اگر برای کسب و کار خود به دنبال خرید خمیر گیر با قیمت مناسب و با کیفیت بالا هستید می توانید با مراجعه به وب سایت های مربوطه یا مراجعه ی حضوری ویژگی هر کدام را مورد بررسی قرار دهید و بهترین دستگاه را خریداری کنید. برای خرید خمیر گیر ابتدا باید با مشخصات این دستگاه و عملکرد آن آشنا شوید. در ادامه ی مقاله مشخصات کامل این دستگاه را مورد برسی قرار می دهیم.


مشخصات خمیر گیر

گیربکس: گیربکس های مخصوص دستگاه خمیر گیر برای استفاده ی مداوم و کار سنگین ساخته شده اند. جنس و ابعاد آن به گونه ای طراحی شده که در طولانی مدت دچار فرسودگی و خرابی نشود.

میکرو سوییچ حفاظ: حفاظ دستگاه دارای میکرو سوییچ قطع کن می باشد. وقتی حفاظ در جای خودش مستقر شود دستگاه روشن می شود در غیر این صورت دستگاه قادر به فعالیت نخواهد بود. به همین جهت باعث شد دستگاه ایمنی بالایی داشته باشد.

استیل: قسمت هایی از اعضای دستگاه که با خمیر در تماس هستند از جنس استیل 304 می باشند که افزایش ماندگاری و طول عمر همزن را به دنبال خواهد داشت.

پارو: پارو های داخل دستگاه در انواع دو شاخ یا سه شاخ تعبیه می شوند که معمولا کاربرد پاروی دو شاخ متداول تر از پاروی سه شاخ می باشد. اما بر اساس سفارش امکان ساخت پاروی سه شاخ نیز وجود دارد.

دیگ: پاروی دستگاه خمیر را به حرکت در می آورد و این حرکت خمیر باعث می شود دیگ به چرخش در بیاید.


عملکرد دستگاه خمیر گیر

با این که دستگاه های خمیر گیر در ابعاد و ظرفیت های متنوعی طراحی و تولید می شوند اما نحوه ی عملکرد همه ی آن ها نسبتا شبیه به یکدیگر می باشد. اما به طور کلی عملکرد دستگاه خمیر گیر به این گونه است که مقدار مشخصی از آرد و آب را با در نظر گرفتن ظرفیت دستگاه داخل آن می ریزید و با روشن کردن دستگاه در کم ترین زمان آرد و آب ترکیب شده و به خمیر تبدیل می شوند. لازم به ذکر است که دستگاه های خمیر گیر دارای سه دور کم متوسط و زیاد هستند و با تعیین سرعت می توانید در کوتاه ترین زمان خمیر دلخواه را به دست آورید.


کاربرد خمیر گیر

همان طور که می دانید دستگاه خمیر گیر یکی از تجهیزات مهم و اساسی در نانوایی ها و شیرینی پزی ها می باشد. اما از این دستگاه در رستوران ها و فست فود ها برای مصارف مختلف از جمله تهیه ی خمیر پیتزا و یا همزدن گوشت کباب و همبرگر به عنوان میکسر مورد استفاده قرار می گیرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد