سئو

سئو

سئو

سئو

ضروری ترین دستگاه شیرین پزی ها

ضروری ترین دستگاه شیرین پزی ها


در گذشته در ایران برای خمیر درست کردن از آرد برای پختن انواع نان به صورت سنتی عمل میکردند و به وسیله ی دست آن را هم میزدند و همچنین ورز میدادند. این روش معایب زیادی داشت و آسیب هایی جدی ممکن بود به فرد وارد شود.کاری بس دشوار ، طاقت فرسا و همچنین غیر بهداشتی بود . همه ی این دلایل باعث شد که دستگاه خمیرگیر و یا اصطلاحا خمیرکن را بسازند تا به ما کمک کند و راه حلی باشد تا از دشوارترین کارها در قدیم را آسان تر سازد. پس از ساخت این دستگاه ، میکس کردن و یا خمیر کردن به سادگی و آسانی و به صورت کاملا استریل و بهداشتی انجام میشد. این دستگاه به نام های دیگری نیز شهرت دارد از جمله : میکسر خمیر و خمیرکن. این دستگاه به صورت کاملا گشترده در انواع مشاغل پرکاربرد واقع شده همانند: نانوایی ، قنادی و ...این دستگاه از جمله دستگاه های رایج و نیاز در بین انواع متفاوت تجهیزات این دسته از مشاغل  است به جهت مخلوط کردن ، ورز دادن خمیر در انواع نان و کیک کاربرد پرکاربرد میباشد. این دستگاه علاوه بر این کاربردها ، میتواند به عنوان میکسر(مخلوط کننده) برای هم زدن گوشت تهیه شود. همچنین در تهیه کره از خامه و نیز سایر مواد غذایی نیز میتواند مورد استفاده قرار بگیرد.این دستگاه مخزنی دارد که خمیر را درون آن میریزند و آن را ورز میدهند تا برای پخت آماده گردد.از جمله ویژگی های این دستگاه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:1) این دستگاه معمولا در جنس های استیل و یا آلومینیوم ساخته میشود که دارای یک دیگ یا پاتیل(استیل یا آلومینیوم)میباشد که در جهت مخلوط کردن آب، آرد و نیز بقیه مواد در دستگاه به کار برده میشود. چنگکی نیز دارد که از جنس استیل یا آلومینیوم است که جهت هم زدن و مخلوط کردن خمیر به کار گرفته میشود. 2)این دستگاه خلاط العجین در جنس های استیل و آلومینیوم برای انواع مصارف و کاربردهای صنعتی یا نیمه صنعتی و خانگی تولید میشود که در اندازه های متفاوتی همچون 5 تا دویست و چهل کیلو در بازار مورد دسترس مردم میباشد. 3)از دیگر ویژگی های این دستگاه ، برق مصرفی این دستگاه است که به دو صورت تک فاز و سه فاز مورد استفاده قرار میگیرد. که البته نوع تک فاز آن بیشتر مورد کاربرد میباشد. 4)این دستگاه نیز از محبوب ترین و پرکاربردترین دستگاه های خمیرسازی میباشد که در صنایع مختلف برای انواع شغل ها همانند قنادی ها و نانوایی های بزرگ به کار گرفته میشود.دلیل این انتخاب از جانب این دسته از مشاغل آن است که این دستگاه ظرفیت تولید بسیار بالایی دارد و معمولا از نوع چهل کیلویی این دستگاه استفاده میشود. از انواع دستگاه خمیرگیر یا خمیرکن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:خمیرگیر صنعتی ، خانگی ، خمیرگیر مخصوص نانوایی ، خمیرگیر اسپیرال ، نوع عادی و ساده آن  و نیز خمیرگیر سیاره ای. معمولا خدمات پس از فروش برای این نوع دستگاه در نظر گرفته اند تا در صورت برخورد با مشکل ، تعمیر و یا تعویض شود. این نیز از دیگر خصوصیات این دستگاه میباشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد