سئو

سئو

سئو

سئو

غذای های گرم خانگی

غذای های گرم خانگی 

امروزه دیگر مانند گذشته نیست که افراد خانواده بتوانند صرف تمام وعده های غذایی را در خانه و دور یک سفره حضور داشته باشند . چند شغله بودن یا اضافه کاری پدر خانواده ، شاغل بودن مادر ، کلاس های درسی ، دانشگاه و ... فرزندان همه و همه باعث شده تا وعده های غذایی زیادی خارج از منزل صرف شود . تصور کنید اگر تمام این وعده های غذایی با  فست فودهای کاملا مضر مثل سیب زمینی سرخ شده ، انواع برگر ها و ژامبون ها و ... جایگزین شود در دراز مدت صدمات جبران ناپذیری به سلامت بدن شما وارد می کند . چاقی و اضافه وزن ، انواع بیماری های قلبی و ... همه و همه عوارض استفاده از غذاهایی ست که به روش سریع و با مواد اولیه غیر استاندارد و با ماندگاری بالا تهیه می شوند .

از طرفی دیگر گاهی اوقات چاره ای جز این نیست که وعده های غذایی را بیرون از خانه صرف کنیم ولی راه حلی که پیش رو داریم استفاده از غذای خانگی است . غذاهای خانگی همان طعم غذایی را می دهند که خانم خانه با دقت و حوصله می پزد. همچنین غذاهای خانگی به علت تهیه در مقیاس کمتر به نسبت رستوران ها از مواد اولیه تازه استفاده می کنند . نکته دیگر استفاده از ادویه و چاشنی های خانگی است که از دیگر مزایای آنها محسوب می شود. از طرفی تهیه غذای خانگی با ابزار و ادوات موجود در اشپز خانه های معمولی انجام می شود که نیازمند دقت و زمان بیشتری برای پخت هستند به همین دلیل غذای سالم تر و خوشمزه تری به دست مشتری می رسد.

همه می دانیم کیفیت و طعم غذای خانگی با غذای طبخ شده در رستوران یا غذا های نیمه آماده قابل مقایسه نیست . همچنین مراکز تهیه و توزیع غذای خانگی با استفاده از متریال تازه و طرز تهیه سالم غذایی باکیفیت و مقوی در اختیار ما قرار می دهد.

 یکی دیگر از نکاتی که این روزها غذای خانگی را محبوب کرده منوی متنوع آنهاست . معمولا منوی رستوران ها شامل چند نوع کباب و پلو وخورشت های معروف است که دراکثر رستوران ها یافت می شود . اما منوی غذای خانگی همانطور که از اسم ان پیداست لیستی از غذاهایی ست که در خانه طبخ می شود . غذاهایی مثل انواع کتلت و کوکو ها ، کوفته ها و دم پخت ها و ... ! این ویژگی باعث شده تا قیمت تمام شده هم برای آشپز و هم برای مشتری به صرفه تر باشد . همچنین غذاهای سنتی و ساده هر شهر که بصورت خانگی تهیه می شوند بشترین طرفدار را دارند . مثلا غذای خانگی در اصفهان می تواند لیستی از غذاهای سنتی این شهر مثل بریانی ، کباب مشتی ( که یک نوع شامی است ) ، قیمه ریزه ( کله گنجشکی ) ، حلیم ماش و قمری و ... تشکیل شده است .

یکی از نکات جالب در مورد غذاهای محلی اصفهان وجود گوشت در مواد اولیه اکثر این غذاهاست بطوریکه حتی در خورش ماست که نوعی دسر محسوب می شود برای تهیه آن از گوشت استفاده می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد