سئو

سئو

سئو

سئو

دستگاه نان بستنی و نان بستنی

دستگاه نان بستنی

بستنی ها یکی از جذاب ترین خوراکی ها در سراسر جهان محسوب می شوند چراکه از نظر طعم و ظاهر توانسته است نظر بسیاری را به خود جلب کند. شاید شما نیز جزو آن دسته از افرادی باشید که بستنی و نان آن را با دستگاه نان بستنی آماده سازی می کنید؛ به همین دلیل هم ما در ادامه شما را با برخی از مزایا و معایب بستنی آشنا می کنیم.

منبع انرژی

اگرچه محتوای غذایی بستنی در برندها و انواع مختلف متفاوت است، اما به طور کلی منبع عالی انرژی است. بستنی سرشار از کربوهیدارت است، در یک وعده نصف فنجان حدود 15 گرم و یک وعده نیز حاوی 7 گرم چربی و 2 گرم پروتئین است که آن را به یک ماده غذایی پر انرژی تبدیل می کند. طبق گفته وزارت کشاورزی در ایالات متحده آمریکا این را به یک و نیم فنجان بستنی وانیلی 137 کیلو کالری انرژی تامین می کند، تقریبا دو برابر مقدار آن در یک و نیم فنجان شیر کامل. وقتی به انرژی احتیاج دارید یا دنبال برنامه ای برای افزایش وزن هستید بستنی انتخاب خوبی است.

منبع خوبی از مواد معدنی

بستنی همچنین منبع غذایی دو ماده معدنی مهم است. این ماده به ویژه از نظر کلسیم و فسفر غنی است، درحدود 10 درصد از  بزرگسالان توصیه می شود از رژیم غذایی از این مواد معدنی در یک وعده، یک و نیم فنجان استفاده کنند. کلسیم و فسفر هر دو باعث تقویت استخوان های سالم می شوند. در واقع مصرف زیاد کلسیم و فسفر آن خیلی مفید نیست. در حالس که مقادیر کافی از این مواد مغذی بستنی را به عنوان یک غذای سالم تبدیل نمی کند، اما می توانید هنگام سیر کردن، آن را به عنوان یک مزیت متوسط در نظر بگیرید.

محتوای چربی و شکر

بستنی یک غذا و یا یک میان وعده پرچرب محسوب می شود چراکه طبق گفته دانشگاه گلف، برای تعیین بستنی باید بیش از 10 درصد چربی شیر داشته باشد، درحالی که برخی از محصولات 16 درصد دارند. چربی شیر تا حد زیادی کلسترول، یک چربی اشباع شده است. وقتی سطح کلسترول خون شما خیلی زیاد باشد، می تواند به صورت پلاک، رسوب چربی در رگ های شما ایجاد شود که در جریان خون تداخل ایجاد می کند و خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش می دهد.

دستگاه نان بستنی رول کن

شاید برای شما هم جالب باشد اگر بدانید که بستنی ها می توانند بیشتر از سایر مواد لبنیاتی بیشتر به شما کلسیم برسانند، علاوه بر آن بستنی ها دارای ویتامین های دیگری از قبیل ویتامین D هستند که توانسته اند جایگاه مناسبی را در میان میان وعده ها داشته باشند.

یکی از مهم ترین ویژگی های بستنی ها این است که باعث تقویت شما و مصونیت از بسیاری از بیماری ها می شود. این مسئله عجیب نیست چرا که  بستنی نوعی غذای تخمیر شده است و گفته می شود غذای تخمیر شده برای سلامت تنفس و دستگاه گوارش مفید است. اگر سیستم تنفسی بهتری داشته باشید و سلامتی روده را بهبود ببخشید، در نهایت باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

اگر شما به دنبال آن هستید که تحرک مغز خود را بیشتر کنید، بستنی می تواند به تحرک مغز شما کمک کند و شما را باهوش تر جلوه دهد. طبق یکی از مطالعات، ثابت شده است که افرادی که صبح اول بستنی می خورند هوشیارتر از افراد دیگر هستند.

یکی دیگر از ویژگی هایی که ما می توانیم درباره بستنی ها برای شما بیان کنیم این است که بستنی ها به دلیل داشتن کلسیم می توانند از استخوان های شما نگهداری کنند. کلسیم یکی از مهم ترین مواد معدنی است که بدن برای حفظ سلامت استخوان مورد نیاز است. با این حال، این ماده معدنی توسط بدن ما تولید نمی شود. به این معنی که ما باید غذای غنی از کلسیم را برای تامین نیاز بدن به کلسیم مصرف کنیم. بستنی مملو از کلسیم است و می تواند برای رفع نیاز کلسیم در رژیم غذایی گنجانده شود. 

امروزه به دلیل وجود انواع مختلف بستنی ها می توان آن ها را یکی از متفاوت ترین میان وعده ها دانست.

به طور مثال: بستنی های قیفی بستنی های رولی که با دستگاه نان بستنی رول کن ساخته می شوند و بسیاری دیگر از بستنی ها. این تنوع باعث می شود تا شما بتوانید از بهترین میان وعده جهانی، استفاده کنید و از مزایای آن استفاده کنید. هرچند که علاوه بر مزایای بستنی ها دارای مضراتی نیز هست که بهتر است از آن ها متعادل تر استفاده کنید.

خرید نان بستنی

همانطور که می دانید بستنی ها جزو میان وعده هایی قرار دارند که می توانند شادی آوری را به شما هدیه دهند و نظر بیشتر متخصصان تغذیه را به خود جلب کنند. بستنی ها که اصولا در فواصل مختلف سال استفاده می شوند دارای فواید متفاوتی هستند که شادی بخشی یکی از آن ها است.

احساس کمبود یا ناراحتی می کنید؟ یک قاشق بستنی می تواند برای شما مفیدترین درمان باشد. بهتر است به جای درمان های شیمیایی از بستنی ها استفاده کنید؛ زیرا خوردن بستنی در واقع می تواند شما را سرگرم کند! یک توضیح علمی نیز برای همین وجود دارد وقتی بستنی می خورید، بدن شما هورمونی تولید می کند که به نام سروتونین شناخته می شود. سروتونین که به عنوان هورمون شادی نیز شناخته می شود باعث می شود احساس خوشبختی کنید.

شاید شما نیز بدانید که کمبود کلسیم در بدن، یکی از مقصران به وجود آمدن سرطان پستان در زنان است. بنابراین، اگر می خواهید بیماری های مهلکی مانند سرطان پستان را از بین ببرید، غذای غنی از کلسیم در رژیم غذایی خود بگنجانید، بستنی می تواند یکی از آن ها باشد. مصرف زیاد کلسیم می تواند احتمال سرطان پستان را در زنان کاهش دهد.

به شما در کاهش وزن کمک می کند

کاملا مغایر با آنچه که اکثر ما فکر می کنیم، اما خوردن بستنی ممکن است در ماراتن کاهش وزن به ما کمک کند. این اتفاق به یک دلیل ساده می افتد که بدن شما تمایل به از دست دادن کالری بیشتری هنگام خوردن وعده ای سرد دارد. با این حال اگر فکر می کنید که می توانید هر روز یک لیوان بستنی میل کنید و وزن کم کنید، این نیز درست نیست و هیچ متخصص تغذیه ای آن را تایید نمی کند.

این میانه روی است که ممکن است به شما کمک کند تا از این طریق به کاهش وزن خود برسید. امروزه انواع مختلفی از بستنی وجود دارد به طور مثال شما می توانید با خرید نان بستنی به آن طعم دلخواه که می خواهید برسید. 

دستگاه پخت نان سنگک

نان سنگک یکی از نان های معروف سنتی است که توانسته میان خانواده های ایرانی جایگاه ویژه ای را دارند یکی از مهم ترین ویژگی که این نان دارد، طعم بی نظیری دارد که برای ذائقه ما ایرانی ها بسیار مفید است. نان سنگک، یک نان پهن است که از گندم و خمیر مایه پخته می شود و در سراسر جهان آن را به نام ایران می شناسند. 

آنچه در مورد نان سنگک منحصر به فرد است شیوه پخت آن است که بر روی سنگ های ریز و در داخل دستگاه پخت نان سنگک قرار داده می شود. قبل از پختن روی بستر سنگ های داغ، آن را به شکل ورقه های نازک خمیر در می آورند. در واقع این سنگ ها هستند که به این نان علامت تجاری می دهند حتی گاهی نان با سوراخ های کوچک و کمی سوختگی بیرون می آید. این کار باعث می شود تا نان سنگک ظاهر عادی خود را داشته باشد.

نان سنگک دارای یک بافت اسفنجی شگفت انگیز و طعم آن کمی ترش است. این غذا معمولا گرم سرو می شود. با هر نوع خامه یا پنیری عالی است و یک ترکیب شگفت انگیز برای کباب های ایرانی ایجاد می کند. متخصصان تغذیه می گویند نان سنگک در ردیف نان های ایرانی قرار دارد زیرا از آرد غلات کامل تهیه شده است. 

سنگک برای بیماران مبتلا به دیابت، کلسترول بالا، بیماری های قلبی و عروقی، سابقه خانوادگی سرطان معده و همچنین چاقی بیش از اندازه بسیار توصیه می شود.

نان سنگک اصولا اندازه بزرگترین نسبت به سایر نان های ایرانی و فانتزی دارد و می توان آن را به اندازه سه نان معمولی دانست همچنین نان سنگک توانسته است به دلیل انسجام خود در رده ی نان های مورد قبول بیشترین پزشکان تغذیه قرار بگیرید. 

هرچند که امروزه نان سنگک با دستگاه های مختلف ایجاد می شود اما، همه ی آن ها یکی از یک روش خاص تهیه می شوند و تقریبا طعم یکسانی دارند همچنین ظاهر آن ها نیز در همه جای دنیا یکی است. شما با خرید نان سنگک می توانید علاوه بر خرید اقتصادی، از طعم بی نظیر آن نیز لذت ببرید.

 

دستگاه پخت نان جو

جو یکی از پر مصرف ترین غلات در رژیم غذایی مردم آمریکا است این دانه همه کاره دارای یک قوام جویدنی و یک طعم دهنده می باشد که می توان آن را برای مکمل غذاها استفاده کرد.

همچنین غنی از بسیاری از مواد مغذی است و برخی از مزایای چشمگیر سلامتی را شامل می شود، از هضم بهتر و کاهش وزن گرفته تا کاهش سطح کلسترول و قلب سالم

 در اینجا به برخی از این مزایا می پردازیم

·         غنی از بسیاری از مواد مغذی مفید

جو غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات مفید گیاهی است. این ماده به اشکال مختلف، از جو پوست گرفته، غلات، آرد در دسترس است.

تقریبا انواع جو از غلات کامل استفاده می کنند. به جز جو مرواریدی که برای از بین بردن برخی یا تمام لایه بیرونی سبوس همراه با پوست جلا داده شده است. 

جو به عنوان یک غله کامل مصرف می شود، به ویژگی یک منبع غنی از فیبر، مولیبدن، منگنز و سلنیوم است. همچنین دارای کروم، فسفر، منیزیم و نیاسین است، B1 مقادیر کافی مس و ویتامین های دیگر است. علاوه بر این، جو بسته لیگنان، گروهی از آنتی اکسیدان ها است که با کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی مرتبط است.

با این حال مانند همه غلات سبوس دار، جو نیز دارای مواد مغذی است، که هضم و جذب مواد مغذی بدن را مختل می کند.

سعی کنید دانه را خیسانده یا جوانه بزنید تا محتوای ضد مغذی کاهش یابد. این روش های آماده سازی باعث جذب بیشتر مواد مغذی جو می شوند.

 خیساندن و جوانه زدن همچنین ممکن است باعث افزایش ویتامین، مواد معدنی، پروتئین و آنتی اکسیدان شود چه بیشتر، شما می توانید از آرد  جو جوانه زده برای پخت استفاده کنید.

جو ممکن است گرسنگی را کاهش داده و احساس سیری را افزایش دهد هر دو با گذشت زمان منجر به کاهش وزن می شوند. امروزه نانوایی های زیادی وجود دارند که با دستگاه پخت نان جو این نان مغذی را به دست افراد می رسانند. با وجود تمام خواصی که گفته شد، بهتر است رویه ی نان خود را تغییر داده و از نان جو در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

دستگاه نان بستنی قیفی

شاید شما نیز جزو افرادی باشید که بستنی های برای شما بهترین میان وعده باشند. بستنی ها اصولا به دلیل طعم و شکل ظاهری آن ها توانسته اند جایگاه ویژه ای را در میان مردم جهان داشته باشند. اما واقعیت این است که بستنی ها علاوه بر مزایایی که برای ما دارند، می توانند معایبی را نیز داشته باشند؛ به همین دلیل هم مصرف بیش از اندازه آن ها به خصوص برای افرادی که قند خون بالایی دارند توصیه نمی شود. ما در ادامه شما را با برخی از این مزایا آشنا می کنیم.

بستنی ها مملوء از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. کلسیم، فسفر، ویتامین A، ویتامین D در بستنی که حاوی شیر و مواد دیگر شیری است وجود دارند به این معنی است که شما با مصرف بستنی، بدن خود را از ویتامین ریبوفلاوین برخوردار می شود. جدا از این، طعم دهنده های مختلف مقدار اضافی تغذیه به آن اضافه می کنند. به عنوان مثال، بستنی شکلات تلخ مملو از آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها است که به کاهش کلسترول بد خون کمک کرده و به بهبود سلامت قلب کمک می کند.

بستنی ها می توانند انرژی مورد نیاز شما را تامین کنند. اگر از خود می پرسید که چرا بستنی ها می توانند برای سلامتی مفید باشند باید بگوییم که درست به دلیل همین خاصیت انرژی زایی است. این انرژی به دلیل وجود مقدار زیادی قند در آن است که باعث می شود بلافاصله احساس داغی و همچنین انرژی را داشته باشید. با این وجود دفعه بعدی که شما احتیاج به انرژی دارید بهتر است از بستنی ها استفاده کنید.

یک ویژگی مهم که در زمینه بستنی ها وجود دارد این است که آن دارای انواع مختلفی هستند که می توانند هر سلیقه ای را به خود جذب کنند. در طول زمان افراد با ابزارهای مختلفی مانند دستگاه نان بستنی قیفی نوآوری های زیادی را به وجود آورده اند با این وجود شما می توانید بستنی باب میل خود را پیدا کرده و مصرف نمایید این تنوع باعث می شود که شما هر زمان که بخواهید بتوانید از انواع مختلف آن ها استفاده کنید. 

یکی از مهم ترین مسائلی که می توان از آن به عنوان مزیت بستنی ها یاد کرد این است که شما از آن ها در فصل تابستان به عنوان یک خنک کننده استفاده کنید.

دستگاه نان بستنی بیسکویتی

بستنی ها امروزه یکی از مقوی ترین و البته یکی از مواد غذایی پر کالری محسوب می شوند. بستنی ها به روش های گوناگون تولید می شوند چرا که آن ها شیوه ی پخت متفاوتی دارند. البته نان بستنی ها نیز در طعم و همچنین در ظاهر آن ها بسیار موثر هستند به طور مثال افراد با خرید دستگاه نان بستنی بیسکویتی می توانند طعمی جدید را در بستنی های خود به وجود بیاورند.

ما در ادامه شما را با بهترین و محبوب ترین بستنی های جهان آشنا می کنیم

بستنی هایی تحت عنوان بستنی کاستارد

اگر می خواهیم در مورد بستنی های محبوب سراسر جهان صحبت کنیم، نمی توانیم صحبتی درباره بستنی آمریکایی نکنیم. بیشتر مردم آمریکا علاقه وافری به این بستنی ها دارند. اما آیا می دانید که چگونه ساخته  می شوند یا چه چیزی آن را منحصر به فرد می کند؟ و آیا می دانید بیش از یک نوع بستنی آمریکایی وجود دارد؟

بستنی کاستارد همان چیزی است که اکثر آمریکایی ها در زمان شنیدن کلمه بستنی به یاد آن می افتند. این ماده با خامه سنگین، تخم مرغ، شکر و چند ماده دیگر درست شده و سپس خرد و منجمد می شود. آن ها به شدت خوشمزه، خامه ای، قابل حمل هستند. طعم دهنده های این نوع از بستنی ها از شکلات وانیل و توت فرنگی و گاهی هم تکه شکلات های نعنایی هستند.

بستنی نیوانگلند

شاید فکر کنید که تمام بستنی های آمریکایی برابر هستند، اما زمانی میفهمید که اینگونه نیست. نیوانگلند نوع خاص خود و طعم دهنده های منحصر به فرد خود را دارد.

بستنی نیوانگلند با انواع دیگر بستنی تفاوت دارد زیرا باید آن را بجوید. اگر دندان هایتان اجازه می دهد می توانید آن ها را گاز بزنید و میل کنید.

خوردن بستنی های نیوانگلند مانند گاز زدن تخته سنگ مرمر با طعم کلوچه است که با سایر طعم دهنده ها مخلوط شده است.

فیلا دلفیا

این بستنی است که بدون تخم مرغ درست می شود. از بستنی کاستارد و سایر بستنی ها ی پایه تخم مرغ سبک تر و نرم تر است و به راحتی در دهان ذوب می شود. به طور معمول با هوای بیشتری نسبت به نمونه های متراکم ترش می شود.

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد